Cogo Collect

Up-to-date

Cogo Collect heeft een nieuwe update gekregen, maar deze keer gaat het niet om spannende nieuwe functies of verbeteringen. Nee, deze update is vooral gericht op het oppoetsen van de binnenkant van de app. Denk aan het updaten van de onderliggende componenten en het voldoen aan alle juridische en technische vereisten van de app stores. Niet zo glamoureus als nieuwe features, maar wel noodzakelijk om ervoor te zorgen dat Cogo Collect blijft voldoen aan de hoogste standaarden.

Up-to-date

De afgelopen periode hebben we bij Cogo hard gewerkt aan het updaten van onze componenten en het voldoen aan de verplichtingen voor de app stores. Deze noodzakelijke stappen waren essentieel om ervoor te zorgen dat onze applicatie niet alleen up-to-date blijft, maar ook voldoet aan de steeds veranderende richtlijnen en eisen van de app stores.

Naast deze technische verbeteringen hebben we een belangrijke organisatorische verandering doorgevoerd: Cogo is nu een zelfstandig bedrijf geworden. Deze herstructurering stelt ons in staat om flexibeler en slagvaardiger te opereren, met een nog scherpere focus op onze kernwaarden en doelen.

Met deze updates en de nieuwe structuur zijn we klaar om weer vol energie verder te gaan. We hebben een gloednieuw supportkanaal gelanceerd, bereikbaar via support@cogocollect.com , waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen en ondersteuning. Daarnaast zullen we belangrijke updates en nieuws voortaan delen via onze nieuwsbrief, zodat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen bij Cogo.

Hoewel deze update misschien niet de meest opwindende is, is het belangrijk om te beseffen dat dit soort onderhoudswerkzaamheden cruciaal zijn voor de gezondheid en toekomstbestendigheid van de app. We kijken uit naar de volgende fase en blijven ons inzetten voor het leveren van uitstekende producten en diensten. Blijf ons volgen voor meer updates!

Cogo Collect

Cogo Collect is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op de toepassing van GIS voor zowel overheden als bedrijven.

Neem contact met ons op