Cogo Collect

WaterInfoDag 2019

WaterInfoDag | 12:20 – 13:05 | Ideeëntheater 2 | Thema: Informatie transitie

De nieuwe standaard voor veldwerk: Cogo Collect

Op donderdag 28 maart, tijdens de WaterInfoDag in Den Bosch, houd ik een workshop over de app Cogo Collect . Kom naar het Ideeëntheater of bezoek stand 321 om alles te weten te komen over deze super gebruiksvriendelijke app.

Kenschets

Cogo Collect is een slimme en veelzijdige geo-data registratie app.

Registreer uw uiteenlopende asset-informatie via één super gebruiksvriendelijke tool. Geef uw medewerkers of klanten direct toegang tot uw geo-data, zodat samenwerken, informatie delen en feedback geven eenvoudiger wordt. Elke gebruiker kan zonder instructies de app overal gebruiken om gegevens te verifiëren, nieuwe waarnemingen te registreren of te reageren op incidenten.

Sessie

Het doel van de sessie is om zelf te ervaren hoe uw gegevens sneller en eenvoudiger verzameld kunnen worden met Cogo Collect . Daarnaast bekijken we de mogelijkheden die ontstaan wanneer de gegevens direct in uw eigen GIS omgeving worden opgeslagen. Eigen geo-data is goud waard!

Meer informatie

waterinfodag.nl

cogocollect.com

Cogo Collect

Cogo Collect is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op de toepassing van GIS voor zowel overheden als bedrijven.

Neem contact met ons op