Cogo Collect

Ontwikkelingen Cogo in 2020

The road to 3.0

Volgend jaar staat bij Baas geo-informatie in het teken van grote veranderingen. Dan gaan we namelijk de ‘3.0’ versie van Cogo Collect lanceren! Op de achtergrond zijn we hier al een tijdje mee bezig, maar dit is het moment daar om er wat meer over te vertellen.

Wat gaat er veranderen?

Dit artikel is het startpunt van onze communicatie over 3.0 en gaandeweg zullen we jullie op de hoogte blijven houden over onze vorderingen. Wil je continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Dan is het handig om deze LinkedIn groep te volgen.

Hoe ziet de planning eruit?

Begin januari zal als eerste de nieuwe beheer omgeving live gaan. Deze versie wordt momenteel flink getest en zal de huidige beheeromgeving gaan vervangen. In februari zullen we de eerste versie lanceren van Cogo als desktop-web-app. Deze versie zal parallel aan de huidige versie van Cogo draaien. Gedurende het voorjaar zullen de nodige aanpassingen worden doorgevoerd en de versies voor de drie grote app-platforms iOS, Android en Windows worden gelanceerd.

De tweede helft van 2020 zal in het teken staan van verder fine-tunen van de nieuwe functionaliteiten.

Gedurende het traject zullen we samen met een testgroep alle functionaliteiten testen en feedback vergaren over welke zaken beter of anders kunnen. Na de lancering van de eerste versie van 3.0 zullen we gedurende het jaar (en daarna) blijven doorontwikkelen aan nieuwe verbeteringen. Om uiteindelijk dé geodata verzamel tool voor organisaties in Nederland en daarbuiten te worden.

Interesse om deel te nemen aan de testgroep? Laat het ons weten via een PM of info@baasgeo.com

Cogo Collect

Cogo Collect is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op de toepassing van GIS voor zowel overheden als bedrijven.

Neem contact met ons op