Cogo Collect

Gebruikersbijeenkomst voor ROI

Op 14 maart vond de allereerste gebruikersbijeenkomst van Cogo Collect plaats. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met Veiligheidsregio Flevoland en Gooi- & Vechtstreek, en richtte zich op gebruikers van ROI (Repressieve Object Informatie). De bijeenkomst vond plaats op Lelystad Airport, in het Aviodrome.

gebruikersdag.webp

Het programma begon met een algemene presentatie over Cogo Collect. Tijdens deze presentatie werden de belangrijkste functies uitgelegd en werden tips & tricks gedeeld. Na de pauze was er een sessie over ROI, specifiek gericht op de deelnemers. Tijdens de tweede sessie was er gelegenheid om ervaringen en wensen uit te wisselen rondom de applicatie.

De belangrijkste hyperlinks van deze ochtend nogmaals in een overzicht:

De sheets van de presentatie zijn te downloaden via deze link: cc_gebruikersdag_roi_2023.pdf

De ochtend werd afgesloten met een lunch en een spectaculaire demonstratie van de luchthavenbrandweer van Flevoland Airport.

We kijken terug op een zeer positieve ochtend en willen alle bezoekers bedanken voor hun constructieve bijdrage. Met deze input kunnen wij verder ontwikkelen en zorgen voor een optimale aansluiting op nieuwe klantbehoeften.

Cogo Collect

Cogo Collect is een Nederlands bedrijf dat zich volledig richt op de toepassing van GIS voor zowel overheden als bedrijven.

Neem contact met ons op